Emocions educatives

Emocions educatives

0

Alegria, somriures i abraçades

14-05-07 307

 

Comencem el curs amb un bon assessorament i formació de l´equip per part del Manel, educador a Llar d´infants del Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des de l´any 1996. Va començar com personal de manteniment i ara va per centres educatius privats i públics de tot Catalunya, Madrid i Galícia.

Des de la seva experiència, ens proposa un seguit d´accions formatives dirigides a conèixer i experimentar els llenguatges expressius com a eina globalitzadora de primer ordre en el procés educatiu dels més menuts i del personal professional infantil, amb una vessant emocional, eix vertebrador de     l´aprenentatge.

S´aprèn si ens emocionem !!!!!

Durant el curs ens formarà i entrarà a les aules a fer sessions amb els nens i nenes i estarem en continuu seguiment per a poder estar en total sintonía a  l´hora que gaudim a tope tornant a ser petits.

manel1 manel2 manel3 manel4 manel5 manel6 manel7 manel8 manel9 manel10 manel11 manel12 manel13 manel14 manel15 manel16

ComparteixShare on Facebook

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>