Ben equipats vetllant per la salut

El nostre compromís en l´àmbit escolar no només arriba a la aplicació de mètodes que ens ofereixin una major eficàcia sino que també explorin noves formes d´aprenentatge, per estar en condicions d´enfrontar-nos als reptes de futur. Intentem equipar l´escola amb les eines necessàries que millorin la nostra feina i la qualitat de vida dels nostres alumnes.

Sabem que la salut dels nens/es és una responsabilitat que involucra pares i docents, i és responsabilitat de tots fer el possible per mantenir un bon ambient sanitari dins l´escola.
Per part nostra, i amb la inquietud que ens caracteritza, disposem d´un servei d´atenció pediàtrica “online” amb l´Hospital de Nens de Barcelona.
El servei té la capacitat de porporcionar una valoració per part del pediatre a través d´una videoconferència i d´auscultar el nen/a si fos necessari.

Per a la tranquilitat de tots, el terminal només té capacitat de transmetre imatges a l´Hospital de Nens i en cap cas disposa de cap software o hardware capaç d´enregistrar imatges. No obstant aixó, demanem a aquelles families que per algun motiu entenguin que aquest servei no ha de ser emprat amb el seu fill/a, ens informi mitjançant un correu electrònic o ens ho comuniqui per escrit directament a l´escola, indicant-nos el desig de donar de baixa al seu fill/a d´aquest servei.

Us deixem un enllaç perque pogueu veure un video.

http://app.myhospital.es/public/school/21