Un equip entusiasta

“ELS SOMRIURES I IL.LUSIONS QUE ENS DONEN ELS NENS I NENES, ENS SERVEIXEN D´ALÈ PER A PODER CONTINUAR FENT LA NOSTRA TASCA” .

 

DSC00015

 

 

Hem apostat pel món de l´educació emocional. Som persones amb vocació que ens entrenem cada dia per conseguir el benestar  dels nens i nenes i que la convivencia sigui més positiva.

Tot l´equip que formem “El Timbalet”, des dels educadors, personal de cuina, fins al personal de neteja, ens formem en educació emocional per a poder anar tots a una i donar sentit al que estem fent a l´escola. Qualsevol moment que envolta als nens i nenes té una intenció concreta.

Volem aconseguir que el nostre entusiasme s´encomani als nens/es, però també amb les famílies. Ens agrada proposar-nos petites fites i que siguem capaços de portar-les a terme.

Confiem en totes les possibilitats que tenen els nens i nenes i els manifestem que son importants per nosaltres. Volem transmetre als nens i nenes que el que et fa diferent és el que et fa ser especial i únic.

Per que això sigui possible, hem de pactar quines son les normes i límits i ser coherents i conseqüents amb les decisions. En definitiva, el que volem és que els nens i nenes experimentin per sí mateixos, creant una autonomía propia en un ambient de qualitat.