Sóc la Roxana, la cuinera

IMG_7225

 

Timbalet és un món diferent , cada dia és una aventura, una experiència diferent . No hi ha lloc per l´aburriment i, per a mi és una experiència molt enriquidora. He crescut personalment, he desenvolupat noves aptituds , he descobert habilitats, sentiments, parts del meu caràcter i personalitat que no creia tenir.
M´encanta treballar en el Timbalet, cada nen/a, la seva subtilesa, les seves habilitats, la seva espontaneitat, les seves carones, els seus bons dies, són detalls que marquen el especial de cada dia, l´ambient que es respira, el treball en equip, fa que la feina sigui cada dia un dia excepcional i això els nens /es ho perceben.

La meva cuina i jo ens sentim privilegiats de poder formar part en la vida de cadascún d´ells/es, de poder contribuir al seu creixement, encara que sigui mitjançant el seu estòmag. La hora del dinar m´ omple de satisfacció.

M´encanta treballar en el Timbalet perquè no distingeixo els dies de la setmana, cada dia té un encant especial per part dels nens/es.

Desitjo que tingueu un excelent dia.