Classe d´en Roc, el Cargol

Hola a tots i totes !!!

Famílies, no patiu!! Els petits cargols de seguida pugen al tren i aviat agafarem confiança, ja ens anirem coneixent, sense pressa. Potser us pregunteu què fem, sent tant menuts, doncs …  Què podem dir? Aquí les i els cargols fem moltes coses i, el més important: les fem tots junts i això és molt … emocionant !!  Cada dia a l´aula és diferent i, no només per les sorpreses que ens preparen: és per nosaltres, per cadascún dels cargols, que cada dia ens descobrim i canviem una mica, creixem i ens desenvolupem.

Cada cargol és únic, i aquí, a banda d´altres coses, el més important que aprenem és que n´hi ha més, de cargols, únics. Així que, sí: compartim, convivim, ens enfadem, riem, juguem, ens empaitem, plorem, mengem, descobrim, ampliem horitzons, ens enfilem, a vegades xisclem, caiem, ens aixequem, abracem, acompanyem,…

Què més podem dir? Aquí les i els cargols fem tantes coses … Que no les podem descriure, només es poden viure.
I perque quedi més clar, també t´ho podem rimar:

Hola a tot el món, aquesta és la classe dels Cargols, on poc importa el pes o la mida, sinó que tot sempre canvia. Un matí al terra i a la tarda d´empeus; nosaltres avancem fins i tot quan tu no ens veus. Dins del cap fent conexions, amb les cares fem ganyotes; no volem evitar emocions, exigim viure-les totes !

Nosaltres som els més petits, anem de la closca al Timbalet. Expectants pel nou dia, au vine, que ja t´hi esperem !