Educació emocional

Educació emocional

0

En continua formació

L´educació emocional ens ensenya a transformar les emocions negatives en algu positiu i conscient. La Núria Sanchez Romanos és la formadora que ens acompanya i guía per a que això sigui possible amb èxit, amb el seu mètode NSR

“ Núria és una persona molt professional que sap el que vol i on vol arribar. Ens ha ensenyat a veure i mirar, i hem après a no veure les coses com a problemes sino com a  reptes i això és molt motivador. És una entrenadora molt potent perquè fa que tu vegis les solucions sense que ella t´ho digui, amb  la qual cosa et prepara el camí però tu ets qui decideix en tot moment el que vols fer o el que creus que és millor. D´aquesta manera ens fem autònoms i ens permetem equivocar-nos. Fa que confiem en nosaltres mateixos i així ser capaços de prendre decisions , etc. Treballar amb ella és molt enriquidor a nivell personal i professional. Si de veritat creus en el que et diu nomas l´has d´escoltar i ja trobaràs allò que estàs buscant. És transparent, generosa, empàtica, i quan et parla saps que estàs amb la persona adequada i et deixes portar. Ens ha aportat coneixe´ns a nosaltres mateixos i confiar en que podem fer el que ens proposem. Ara podem compartir el que hem après amb les famílies i els resultats son molt bons.

Gràcies Núria per confiar en el nostre projecte.”

En educació emocional la intenció està en la voluntat de fer les coses. Les persones tenim diferents maneres per a captar, sentir, dir, pensar i procesar una mateixa informació. Això és la personalitat que ens fa ser diferents i únics. L´emoció és la energia que ens mou per aconseguir allò que volem o per evitar-ho.

L´educació emocional ens ajuda a gestionar els conflictes , a ser conscients de les nostres emocions i a gaudir del que fem.

Tot això ens ajuda a ser emocionalment autònoms , és a dir, ser conscients de les nostres emocions per a poder gestionar-les i saber resoldre els conflictes o situacions i sentir-nos segurs . Quan els adults tenim aquesta actitud integrada fem les coses motivats i contagiem, sense voler, un ambient agradable i empàtic ,tot transmetent-lo als nens i nenes.

Als nens i nenes se´ls ensenya a resoldre els conflictes buscant solucions i acompanyant-los per a que així sigui

Gràcies Núria Sánchez Romanos per confiar en el nostre projecte.