En continua formació

En continua formació

0

Gràcies Manel

No podem fer el que fem sense que a nosaltres ens brillin els ulls, sense un creixement continu.

retroprojector1

Alegria, somriures i abraçades és la signatura del Manel i en tot el que fem descobrim que hi son aquestes paraules.

L´equip del Timbalet té la opció de formar-se i ha començat el curs amb un bon assessorament i formació per part del Manel, educador a Llar d´infants del Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des de l´any 1996. Va començar com personal de manteniment i ara va per centres educatius privats i públics de tot Catalunya, Madrid i Galícia.

Des de la seva experiència, ens proposa un seguit d´accions formatives dirigides a conèixer i experimentar els llenguatges expressius com a eina globalitzadora de primer ordre en el procés educatiu dels més menuts i del personal professional infantil, amb una vessant emocional, eix vertebrador de  l´aprenentatge.

S´aprèn si ens emocionem !!!!!

Durant el curs i mensualment, ens formarà i entrarà a les aules a fer sessions amb els nens i nenes i estarem en continuu seguiment per a poder estar en total sintonía a  l´hora que gaudim a tope tornant a ser petits.

GRÀCIES MANEL

 

 

 

 

retroprojector2  retroprojector7

retroprojector22  retroprojector23  retroprojector17retroprojector4  retroprojector11  retroprojector19    retroprojector16  retroprojector13retroprojector15  retroprojector3retroprojector24  retroprojector6retroprojector20  retroprojector21retroprojector12  retroprojector14retroprojector10  retroprojector18retroprojector9  retroprojector8

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *