Cristina i Marc

Cristina i Marc

0

Us dono les gràcies per tot el que representeu per la meva filla, pel creixement personal i emocional que ha fet de la vostra mà, per tot el que la heu enriquit amb experiències, amb alegria, amb felicitat i sobre tot, per l’amor i el carinyo que li heu transmès i que ella transmet quan parla de vosaltres.

Com vosaltres sou el timbalet, no sé si us podeu imaginar les emocions que sent una mare quan deixa la seva filla petita a una llar d’infants (desconec si alguna vegada heu hagut de fer-ho) però certament, he tingut la sort de que deixant-la a casa vostra, m’he sentit com deixant-la a casa, i això m’ha omplert de tranquilitat i confiança.

Està clar que per sempre formareu part de la vida de la meva filla i de les seves primeres experiències com a «personeta», i de ben segur que sempre formareu part de la meva vida i de les meves primeres experiències com a mare.

Avui, gràcies a vosaltres m’he sentit afortunadíssima de ser mare per la meva Mariona, i he recordat la sort que tinc per ser filla de la la gran mare que tinc.

Esteu fent coses molt importants, no us canseu perquè sou imprescindibles. Sou excepcionals, moltes gràcies a vosaltres, ha estat una sort compartir aquest any amb vosaltres.