Som Timbalet

Som Timbalet

1

Volem compartir amb tothom

La nostra escola ja porta al barri de l´Eixample 37 anys i ens dona molta satisfacció poder veure aquesta placa a la porta del carrer que ens identifica amb el codi de centre 08073739 com a Centre d´educació infantil privat, autoritzat pel Consorci d´Educació.

Gràcies a totes les famílies que confieu cada dia en portar als vostres fills i filles al Timbalet. Vosaltres sou qui ens dona forces cada dia quan us veiem entrar per la porta i sou els que feu que estiguem on estem.

Gràcies a tots els professionals que hi ha al darrera, com gestors, arquitectes, enginyers, advocats, … infinit sense deixar-me a ningú. Heu fet una tasca que no es podrà agraïr mai de lo gran que és.

Gràcies a tot l´equip !!! Pel respecte cap als altres, per tractar als altres com ens agrada que ens tractin a nosaltres, per saber quins son els talents i motivacions de cada un/a dels nens i nenes, per tenir una sensibilitat i ajustar-nos als nens i nenes a         l´hora d´escoltar-los, observar-los per facilitar el que necessitin, per defensar als nens i nenes per sobre de tot i sense etiquetes.

SOM TIMBALET !!!

 

Comentaris: 1

  1. Enric Gibert ha dit:

    Moltes felicitats per aquest nou repte aconseguit !

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *