Horaris entrades i sortides

El nostre horari és de dilluns a divendres de 8h fins a les 18h, de Setembre a Juliol.                                                                      Us preguem que sigueu puntuals a les hores d´entrada i de sortida dels vostres fills/es, per respectar el ritme i organització de les aules.

Les entrades són des de les 9h fins a les 9,15h del matí, i a la tarda des de les 15h fins a les 15,15 h. Tenim hora de permanència pel matí de 8h a 9h. Teniu un quart d´hora de marge a l´hora d´entrada o a l´hora de sortida.

Hi ha una segona opció d´entrar a les 11h del matí, per si alguna família ha tingut un imprevist o ha hagut d´anar al pediatre.

Per a les sortides les portes s’obriran a les 12h pels nens que marxen a casa a dinar o fan horari només de matí. A la tarda, les portes s’obriran a les 15h pels que dinen a casa,  i a les 17h .

Quan per alguna raó s’hagi de modificar puntualment l’horari ho heu de comunicar amb antelació per agenda, per mail o trucant per telèfon si no podeu fer en primera persona.