Inscripció oberta curs 2021-2022

Hola famílies,

Donada aquesta situació d’incertesa i la preocupació de buscar una Llar d’infants pels vostres fills i filles, us convidem a contactar amb nosaltres, per a tot allò que necessiteu saber, a través del nostre correu electrònic info@eltimbalet.com o amb el formulari del web que trobareu al final del menú de la pàgina principal. Poseu el vostre número de telèfon o mail per a poder contactar amb vosaltres. També, podeu deixar un missatge al contestador del telèfon de l’escola 934 580 030 i us contestarem el més aviat possible. En aquests moments podem fer visites presencials a partir de les 17,30h de la tarda.

A LA LLAR D’INFANTS EL TIMBALET, A L’EIXAMPLE DRET DE BARCELONA PASSEM A L’ACCIÓ.

L’equip d’El Timbalet apostem per l’educació emocional i donem eines als nens i nenes des de l’aula de nadons fins a les aules de P2.

Tot això per a que quan vagin a l’escola “gran” tinguin eines per a poder gestionar un conflicte emocionalment parlant i siguin el màxim d’autònoms en tots els sentits. Una vegada aprens a gestionar les teves emocions, queda per sempre. També, fem l’acompanyament a les famílies des del respecte, sense judici, donant-les eines per a que puguin gestionar els seus conflictes, situacions o rutines en el dia a dia.

Donem molta importancia a l’autonomia personal i emocional (com hem explicat abans). Permetem als infants que facin les coses per si mateixos i respectant el seu ritme evolutiu, sense pressa i amb reforç positiu en la comunicació.

Treballem per projectes, a vegades per aula i a vegades tota l’escola, depenent de si hi ha algun tema a treballar com una festa popular, etc en les que tota l’escola (des dels nadons) ho fem conjunt i ens retrobem per a celebrar-ho. Tot va envoltat a l’experimentació potenciant la descoberta d’un món de coses que els envolten. (actualment això no ho podem fer pel tema dels grups bombolla)

Voleu saber-ne més? No dubteu en contactar amb nosaltres i visitar el nostre Instagram i Facebook 

GRÀCIES