Llibre solidari

Llibre solidari

0

AMIC MEU

Què tal famílies? Ja tornem a estar aquí amb una nova iniciativa solidària que ara us expliquem.

La nova iniciativa té a veure amb un conte que fan nens i nenes del Camp de refugiats de Cherso.

Tenim al despatx de la Carme un conte super xulo que es diu “ Amic meu”, que tracte del viatge dels refugiats explicat i dibuixat pels nens/es. És un projecte de Open Cultural Center que té per objectiu conscienciar i sensibilitzar a la població de la realitat de mils de refugiats desplaçats a causa de la guerra durant mesos i anys, empobrint-se cada dia i estancats en un present sense solucions.

Abdul, Elaf i Amar són, entre altres, alguns dels nens del camp de refugiats de Cherso, al nord de Salónica, que han dibuixat i explicat la seva experiència i que firmen el conte “Amic meu”, nom amb el que es dirigeixen als voluntaris europeus.

El conte està format per dibuixos i breus textos dels nens/es en els que expliquen la seva història personal en quatre parts : la vida a Siria, abans i durant la guerra; el viatge cap a Europa; la vida al camp de Grècia i el futur.

Aquestes parts es complementen amb un pròleg de Màrius Serra, una petita introducció contextualitzant la problemàtica i un epíleg en el que s´informa de la situació actual d´alguns dels protagonistes del llibre. El conte va dirigit a nens/es però també als adults, ha sigut maquejat per l´estudi Lluís Torres i imprès pel grup Maculart.

El preu /donatiu del llibre és de 10€ que es donarà íntegre a aquesta organització de voluntaris per a que puguin continuar financiant les activitats d´Open Cultural Center a Grècia. 

Gràcies i recirdeu que …  “les coses més petites són les més importants” 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *