Un equip entusiasta

L’equip de Llar d’infants El Timbalet…

…som valentes i implicades que ens emocionem i omplim de sentit les nostres aules per a qué els nens i nenes siguin feliços. El nostre repte és ajudar-los a gestionar les seves emocions de manera positiva. L’educació emocional no permet etiquetar als nens i nenes. El nostre compromís com educadores/rs és defensar-los per sobre de tot.

L’educació emocional és la nostra eina per a poder-los acompanyar i educar. En el Timbalet destaca el saber regar i esperar per a poder recollir el millor de cada un/a dels nens i nenes que passin per les nostres aules. Som persones amb vocació que ens entrenem cada dia per conseguir el benestar dels nens i nenes i de les famílies per a que la convivència sigui més positiva. Tractem als altres com ens agrada que ens tractin a nosaltres, sabem quins són els talents i motivacions de cada un/a dels nens i nenes, hem aprés a ajustar-nos als nens i nens a l’hora d’escoltar-los, ens mostrem molt observadores per facilitar-los el que necessitin en cada moment.

Tot l’equip que formem “El Timbalet” ens formem en educació emocional per a poder anar tots a una i donar sentit al que estem fent a l’escola. Qualsevol moment que envolta als nens i nenes té una intenció concreta.

Volem aconseguir que el nostre entusiasme s’encomani als nens/es i a les famílies. Volem que se sentin a gust i els nens i nenes no vulguin marxar. Confiem en totes les habilitats que tenen els nens i nenes i els manifestem que són especials i diferents.

El nostre somni és que quan marxin de l’escola siguin emocionalment autònoms i puguin posar en pràctica les seves habilitats en el dia a dia.

SOM I SEREM TIMBALET !!!