Un equip entusiasta

“ELS SOMRIURES I IL.LUSIONS QUE ENS DONEN ELS NENS I NENES, ENS SERVEIXEN D´ALÈ PER A PODER CONTINUAR FENT LA NOSTRA TASCA” .

 

L’educació emocional és la nostra eina per a poder-los acompanyar i educar. En el Timbalet destaca el saber regar i esperar per a poder recollir el millor de cada un/a dels nens i nenes que passin per les nostres aules. Som persones amb vocació que ens entrenem cada dia per conseguir el benestar  dels nens i nenes i que la convivència sigui més positiva.

Tot l´equip que formem “El Timbalet” ens formem en educació emocional per a poder anar tots a una i donar sentit al que estem fent a l´escola. Qualsevol moment que envolta als nens i nenes té una intenció concreta.

Volem aconseguir que el nostre entusiasme s´encomani als nens/es, però també a les famílies. Volem que se sentin a gust i els nens i nenes no vulguin marxar. Confiem en totes les habilitats que tenen els nens i nenes i els manifestem que són especials i diferents.

El nostre somni és que quan marxin de l´escola siguin emocionalment autònoms i puguin posar en pràctica les seves habilitats en el dia a dia.

Aquí teniu un petit tastet del PER A QUÉ… i del COM HO FEM… l´equip del Timbalet.