Sóc la Pepi

Hola !!  Sóc la Pepi i crec en el que fem. M´agraden els reptes ja que em mou una energía que em motiva per afrontar tot allò que em proposo. Dono molta importància al benestar de les persones que entran a l´escola. Per això, ens agrada crear un clima de confiança que es respiri només entrar-hi i poder recolzar i acompanyar a les famílies. Hem conegut a grans persones que ens han ajudat a crèixer i hem aprés molt d´elles. També, d´altres que han confiat en nosaltres i en el nostre projecte. Per això, actualment engeguem una nova etapa, que l´anomenem LA FINESTRA ÉS OBERTA, plena d´il.lusió i energia apostant per l´educació emocional que ens ha portat a estimar més la nostra vocació. Volem acompanyar-vos i construir un bon equip familia-escola que marqui la diferència.

És important que siguem un bon equip preparat amb una intenció emocional i que puguem afrontar els nous reptes i les adversitats per aconseguir el benestar de tothom. Perseguim que els nens i nenes visquin en la curiositat, la experimentació i la iniciativa que, des de la confiança es desenvolupin envoltats de molt afecte.

Estic molt agraïda a totes les famílies que han confiat i confien en nosaltres al llarg de tots aquests anys. I a vosaltres, nens i nenes, els protagonistes que doneu sentit a tot el que fem i del perquè estem aquí :  GRÀCIES  !!!!