Sóc la Pepi

 

Hola!!!  Sóc la Pepi i crec en el que fem. M’agraden els reptes ja que em mou una energía que em motiva per afrontar tot allò que em proposo. Dono molta importància al benestar de les persones que entran a l’escola. Per això, ens agrada crear un clima de confiança que es respiri només entrar-hi i poder recolzar i acompanyar a les famílies. Hem conegut a grans persones que ens han ajudat a crèixer i hem aprés molt d´elles. També, d’altres que han confiat en nosaltres i en el nostre projecte. Per això, actualment engeguem una nova etapa, que l’anomenem LA FINESTRA ÉS OBERTA, plena d’il.lusió i energia apostant per l’educació emocional que ens ha portat a estimar més la nostra vocació. Volem acompanyar-vos i construir un bon equip familia-escola que marqui la diferència.

És important que siguem un bon equip preparat amb una intenció emocional i que puguem afrontar els nous reptes i les adversitats per aconseguir el benestar de tothom. Perseguim que els nens i nenes visquin en la curiositat, la experimentació i la iniciativa que, des de la confiança es desenvolupin envoltats de molt afecte.

Estic molt agraïda a totes les famílies que han confiat i confien en nosaltres al llarg de tots aquests anys. I a vosaltres, nens i nenes, els protagonistes que doneu sentit a tot el que fem i del perquè estem aquí: GRÀCIES!!!