Iona, Gina, Lluc, Carmen i Guillem

Iona, Gina, Lluc, Carmen i Guillem

0

 

US PORTAREM SEMPRE AL COR!!

Durant aquests 10 anys hem viscut moltes coses. La nostra família ha crescut, hem rigut, també hem plorat, hem sentit, ens hem emocionat, hem canviat. Ara, tornem a iniciar una nova etapa que ens il·lusiona i que encarem amb moltes ganes perquè hem fet un camí que ens ha fet forts i millors, gràcies a gent bona com vosaltres que n’ha format part de manera molt profunda, guiant el creixement emocional i aprenentatge dels “petits”, i reforçant amb complicitat la feina que fem a casa els “grans”.

Així que… Gràcies. Per tots els moments inoblidables, pels records feliços, les emocions a flor de pell, per les complicitats, pels riures, per les abraçades i petons, per aquells divendres de colors fantàstics que ens van permetre iniciar una amistat que perdurarà per sempre. Per tot el carinyo, esforç i il·lusió que poseu en tot el què feu. Gràcies per estimar-nos tant, i tan bé.

Estem molt contents d’haver compartit amb vosaltres aquesta dècada i de què hagueu format part de les nostres vides!! Ens emportem un tresor molt gran amb nosaltres.

De tot cor i fins sempre