Classe de la Huga, la Tortuga

Classe de la Huga, la Tortuga

Hola !!!!  Comencem un nou curs a la classe de tortugues per a compartir amb elles/s experiències úniques que ens ajudin a crèixer i desenvolupar destreses i habilitats.

Durant el curs treballarem força hàbits, l´autonomía, la psicomotricitat, l´esperit científic, artístic i musical, sense descuidar l´estima i les diferents emocions que anirem sentint i descobrint a mesura que vivim experiències.

Per part nostra, estem molt il.usionats de compartir espai i temps amb vosaltres. Els infants són el més valuós tresor del món i com a tal l´hem de cuidar i estimar. Cada infant és únic i té les seves necessitats, neguits i personalitat. Per tant, considerem que la millor manera de fer és atorgar-los la paraula, escoltar-los i permetre´ls tenir el seu propi ritme de desenvolupament i aprenentatge a través del joc amb activitats engrescadores apropiades per a ells.

A més, a tortugues, i al Timbalet, hi ha lloc per les famílies, volem que us considereu com a casa i que tingueu la confiança per compartir amb nosaltres la vostra experiència i dubtes que, ben segur, ens ajudaran també, a crèixer a nosaltres.

Així que va, ànim i alegria !!!