CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN

CRISTINA GUTIÉRREZ LESTÓN

0

Entrena´l per a la Vida !!!

Dijous 15 de Setembre, ha estat a l´escola la Cristina que ens ha explicat que hi ha dos tipus de pares, els que preparen el camí pels fills, i els que preparen els fills pel camí.

És la codirectora de La Granja (Granja escola de Sta Maria de Palautordera), educadora emocional, autora dels llibres Entrena´l per a la Vida (Plataforma) i Palabras de niño (Plataforma), autora de la col.leccióde contes per a que els nens s´adormin i els pares es despertin; L´Hort de la Vida, Volar Alt i Em cuido per poder-te cuidar. Autora de la nova col.lecció de contes infantils de Salvatella editorial sobre la gestió de les emocions (L´autoestima, La Por, La Frustració). Divulgadora mediàtica ha participat en programes de ràdio, premsa i TV (Els Matins de Tv3, Para todos la 2, Divendres de Tv3, Terrícoles de BTV, l´Aventura del saber de Tv2, L´Illa de Robinson d´El Punt Avui, La Vanguardia, El Periódico, Ara, Revista Mia, Tu Bebé). Participa a la secció de Ràdio “Paraules de nen” al programa RNE-Ràdio 4 Lletra Lligada de MªCruz Hernández.

Gràcies Cristina per la fantàstica tarda escoltant-te en directe. Gràcies per fer senzill el que per les famílies es fa feixuc, per remoure les emocions del adults que hi eram a la sala, per posar-nos els pels de punta amb un petit conte de cloenda, per tanta informació, que el que nomas queda és saber el què volem els pares i començar a propasar-nos reptes per petits que siguin.

T´agraïm infinitament que hagis pogut venir a l´escola, va ser espectacular veure com marxaven els pares de tocats i pensatius.
Anim familia, Entreneu-los per a la Vida. 

Xerradacristina1   Xerradacristina2   Xerradacristina4 Xerradacristina6      Xerradacristina7 Xerradacristina8   Xerradacristina9   Xerradacristina10

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *